Antlia_Thermotitas
Οι αντλίες θερμότητας αποτελούν μια λύση θέρμανσης οικιακής και βιομηχανικής κλίμακας που προσελκύει ολοένα και περισσότερο ενδιαφέρον τα τελευταία χρόνια. Είναι μια μηχανή που έχει την ικανότητα να αντλεί ποσά θερμότητας από μία «δεξαμενή» και να τα μεταφέρει σε μία άλλη.

ekdilosi endiaferontos


Energeiaka_Klimatistika
Τα ενεργειακά κλιματιστικά στοχεύουν στην μείωση των εκπομπών CO2 και εξασφαλίζουν άνεση και οικονομία λειτουργίας. Η επιλογή μιας μονάδας με υψηλή ενεργειακή απόδοση και χρήση της τεχνολογίας inverter μπορεί να επιφέρει εξοικονόμηση λειτουργικού κόστους έως και 60% σε σχέση με μια συμβατική μονάδα σταθερών στροφών και χαμηλότερης ενεργειακής κλάσης.

ekdilosi endiaferontos


Hliakos_Thermosifwnas

Η εγκατάσταση ηλιακού θερμοσίφωνα σημαίνει μείωση του κόστους για την παραγωγή ζεστού νερού αλλά και σεβασμό στο περιβάλλον λόγω της ελάχιστης αποβολής CO₂. Αυτό το σύστημα είναι ιδανικό για εγκαταστάσεις σε περιοχές με ήπιο κλίμα, όπως οι χώρες της Μεσογείου, αφού προσφέρει μέγιστη άνεση και υψηλή ποιότητα προϊόντων με ελάχιστη διαχείριση και χαμηλό κόστος συντήρησης.

ekdilosi endiaferontos
Hliakos_syllektis

Η ηλιοθερμία είναι η μέθοδος με την οποία αξιοποιείται η ηλιακή ενέργεια για χρήση στην εγκατάσταση θέρμανσης. Στις οικιακές εφαρμογές θέρμανσης το μέσο μεταφοράς θερμότητας είναι το νερό, το οποίο μπορεί να θερμανθεί μέσω της ηλιακής ενέργειας κατά μεγάλο ποσοστό ανάλογα με την εγκατάσταση, με άμεσο αποτέλεσμα τη μείωση του καταναλισκόμενου καυσίμου.

ekdilosi endiaferontos
Levites_Aeriou
Η Aelia Power σας προσφέρει τους εξελιγμένους λέβητες αερίου με τεχνολογία συμπυκνώσεως με τους οποίους εξοικονομείτε χρήματα και προστατεύετε το περιβάλλον!


ekdilosi endiaferontos


Boilers
Τα Boilers χρησιμοποιούν ανοιχτό ηλιακό σύστημα & εκμεταλλεύονται την ηλιακή ενέργεια τόσο στα ζεστά νερά χρήσης όσο και στη θέρμανση.
Έχουν άριστη μόνωση με ελάχιστες απώλειες & παράγουν ζεστό νερό χρήσης χωρίς να το αποθηκεύουν.

ekdilosi endiaferontos


Photovoltaic
Το φωτοβολταϊκό φαινόμενο είναι η βασική αρχή λειτουργίας της φωτοβολταϊκής γεννήτριας που παράγει το ρεύμα με τη μετατροπή της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική.ekdilosi endiaferontos


Autonoma_Systimata
Αυτόνομα Φωτοβολταϊκά Συστήματα είναι οι μονάδες μετατροπής της ηλιακής ενέργειας σε ηλεκτρική ενέργεια, οι οποίες προσφέρουν ενεργειακή αυτονομία σε οικίες, καταστήματα ή άλλες εγκαταστάσεις ακόμα και σε περιπτώσεις που το υπάρχων δίκτυο ρεύματος δεν είναι δυνατόν να φτάσει στον χώρο κατανάλωσης, είτε πρακτικά είτε οικονομικά αλλά και στην περίπτωση που ο καταναλωτής αναζητά ενεργειακή ανεξαρτησία.

ekdilosi endiaferontosThermantika_Somata
Τα ενεργειακά θερμαντικά σώματα λειτουργούν με χαμηλό όγκο νερού προσφέροντας ταχεία & τέλεια ρυθμιζόμενη θερμοκρασία χώρου & μέγιστη οικονομία.


ekdilosi endiaferontos

Fan_Coils
Το σύστημα Σωμάτων Εξαναγκασμένης Κυκλοφορίας - (Fan Coils) είναι ένα σύστημα από εσωτερικές μονάδες που μεταφέρει την θερμότητα ή την ψύξη στους διάφορους χώρους μέσω της τροφοδοσίας τους με νερό κατάλληλης θερμοκρασίας.

ekdilosi endiaferontos


Sompes_Pellets
Η βιομάζα (pellet) είναι ενέργεια προερχόμενη από οργανικές ύλες, όπως δέντρα και φυτά, γεωργικά προϊόντα και ρεύματα αποβλήτων από διάφορες πηγές.

ekdilosi endiaferontos


Energeiaka_tzakia
Ενεργειακό τζάκι ονομάζεται το τζάκι εκείνο που εκμεταλλεύεται τη ροή του ζεστού αέρα που δημιουργείται ( απο την καύση του ξύλου ) μέσα στον θερμοθάλαμο που περιβάλει την μαντεμένια εστία του. Η ροή του αέρα μπορει να είναι είτε φυσική (απλά ενεργειακά τζάκια) είτε μηχανική (αερόθερμα ενεργειακά τζάκια).

ekdilosi endiaferontos


Mikra_Aiolika
Η αιολική ενέργεια είναι μια πρακτικά ανεξάντλητη πηγή ενέργειας. Η εκμετάλλευση της έχει τεράστια σημασία για την εξοικονόμηση ενεργειακών πόρων, την προστασία του περιβάλλοντος και την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής.

ekdilosi endiaferontos

Hliaka_Keramidia

Η στέγη μιας συνηθισμένης μονοκατοικίας δέχεται ετησίως περίπου πέντε φορές περισσότερη ηλιακή ενέργεια, από όση ενέργεια καταναλώνει η οικογένεια που ζει στο σπίτι! Με τα ηλιακά κεραμίδια μπορείτε να επωφεληθείτε από αυτή την ενέργεια, να εξοικονομήσετε χρήματα και ταυτόχρονα να αποκτήσετε μια πανέμορφη καινούργια στέγη για το σπίτι σας!

ekdilosi endiaferontos